Het consult

Voorafgaande aan het consult heb ik tweemaal contact met je: de eerste keer via telefoon of email om een afspraak te maken, en daarna om je een vragenlijst te laten invullen. Met deze informatie ga ik aan de slag om het consult voor te bereiden.

Het consult duurt ongeveer twee uur en vindt plaats bij jullie thuis (of op de locatie waar het probleemgedrag zich uit). Tijdens het consult zal ik nog meer vragen stellen en het gedrag bekijken om achter de oorzaak van het gedrag te komen. Daarna krijg je van mij de uitleg van de therapie om het gedrag te kunnen ombuigen. Dit gebeurt altijd in samenspraak, omdat de therapie nou eenmaal wel iets moet zijn wat uitvoerbaar is binnen de gezinssituatie. Omdat er tijdens een consult veel informatie op je afkomt, zal ik het verslag inclusief stap-voor-stap-trainingstips achteraf uittypen en naar je opsturen. Zo kan je het op een rustig moment nog eens nalezen.

Vervolgens maken we een afspraak voor een trainingsmoment: ik kom nog een keer terug om samen een uur aan de slag te gaan met de therapie. Zo kun je praktisch aan de slag onder begeleiding.

Na enkele dagen tot weken hebben we nogmaals telefonisch contact om te bekijken of er nog extra hulp of aanpassingen aan de therapie nodig zijn.

Marij Stolp 50

Marij Stolp

kynologisch gedragstherapeut

Telefoon: 06-50465821

Stolp gedragsadvies

Kolonel Michaëlstraat 17
1411VL Naarden

Webdesign by Miracle Solutions